Eurodeputetët e komisionit të Tregtisë Ndërkombëtare shprehën një propozim në lidhje me kontrollin e investimeve. Ky propozim ka si synim...
Media prestigjoze holandeze ‘De Volkskrant’ ka pasqyruar qëndrimin e kryeministrit Rama sa i përket çeljes së negociatave BE-Shqipëri. Kryeministri citohet...
E bija e Azem Hajdarit, Rudina Hajdari ka qenë e ftuar mëngjesin e sotshëm në emisionin "Ditë e Re" në...
Pas dështimit të përpjekjes për të formuar qeverinë e re në Itali, kreu i lëvizjes populiste Pesë Yje kërkoi shkarkimin...
Politikanët shqiptare gjithnjë e më shumë po bëhen përdorues të rregullt të rrjeteve sociale. Sigurisht, në këtë listë të gjatë...
Titulli i pasaportave më të fuqishme në botë ndryshon nga java në javë. Një moment Gjermania shpallet në vendin e...
Opozita ka dalë sot në protestë. Militantë nga e gjithë Shqipëria janë sjellë me autobusë nga PD e LSI. Teknologjia...
Serbia është e gatshme të flasë me shqiptarët në çdo kohë, por ka pritshmëri që marrëveshja e Brukselit të zbatohet....
Zonjat në kabinetin qeveritar rezultojnë me më pak të ardhura krahasuar me ministrat. Kryeministri Edi Rama kur mori qeverinë vendosi...
Protesta e së shtunës është pjesë e lojës së vjetër për pushtet. Drogën e kanë lejuar të gjitha palët për...