Një investim i ri dhe jashtëzakonisht ambicioz në Mesdhe mban firmën e Jared Kushner. Dhëndri i Presidentit të SHBA-së Donald...
“Do të sigurohemi që Edi Rama të mbajë fjalën”, u shpreh Farage për The Telegraph. Politikanit britanik Nigel Farage, sulmoi...
Nga Brukseli në Londër, nga Athina në Beograd, nga Tirana në Strasburg – Edi Rama nuk ka qenë kurrë një...
Nga Prof. asoc. dr. Marenglen Kasmi Kohët e fundit në media e rrjete sociale po hasen gjithnjë e më tepër...
Andi Bushati: As idiotët e dobishëm s’besojnë më tek Andi Bushati thotë se SPAK-u në zgjedhjet e 11 majit ka...
Nga faqet e “Koha Jonë” në vitet ‘90 deri në podiumet ndërkombëtare, Edi Rama ka ndërtuar një profil politik që...
Gjykata vendosi të lërë në burg Ilir Metën, dy ditë më parë. Për këtë arsye, në reagimin e tij, Ilir...
Klodiana Lala dhe Tedi Blushi, dikur ish-kolegë tek "Gazeta Shqiptare", u përplasën ashpër tek emisioni i Ylli Rakipit. Debati u...
Fushata zgjedhore në Fier, përveçse ka prodhuar shkrirjen totale të Partisë Demokratike, ka sjellë në skenë edhe një personazh gazmor...
Kryeministri Edi Rama ka reaguar ndaj deklaratave të deputetit britanik, Nigel Farage, i cili për GB News u shpreh se...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved