Ilir Meta ka vlerësuar me titullin “Mjeshtër i madh” disa nga personalitetet më të ndritura të sportit në Vlorë. Meta...
Shkencëtarët mund të kenë gjetur prova për një forcë të re të natyrës që mund të zgjidhë misteret më të...
Armand Babani, fotoreporteri i njohur shqiptar, i cili punon për agjencinë franceze të lajmeve “AFP”, ka denoncuar Lulzim Bashën dhe...
Komiteti i Ekspertëve në vlerësim të situatës me pandeminë në vendin tonë ka vendosur të lehtësojë disa nga masat e...
Kryesuesi i listës së LSI në Gjirokastër, Vangjel Tavo ka dalë me një denoncim në rrjetet sociale. Sipas Tavos qeveria...
Nga qyteti i Vlorës, kryeministri i vendit, Edi Rama komentoi edhe situatën që ndodhi tre ditë më parë në aeroportin...
Pedagogia Iris Luarasi ka treguar arsyen se përse mikesha e saj e ka hequr nga puna kur ajo punonte tek...
Kryeministri Rama i është përgjigjur presidentit Meta, ku pak orë më parë i kërkoi të mos provokonte Vlorën dhe foli...
Aktivisti dhe pedagogu i njohur Arlind Qori ka sulmuar kryedemokratin Lulzim Basha pas takimit që bëri ditën e sotme me...
Gjykata Kushtetuese ka vendosur të kalojë në seancë plenare çështjen shumë të debatueshme të zgjedhjeve vendore, ankim të cilin e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved