Afrimi i zgjedhjeve të 25 prillit, por dhe gropa e sondazheve kanë shtuar përplasjet mes PD dhe LSI. Fillimisht PD...
Zgjedhjet e 25 prillit rrezikojnë seriozisht pasi Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mund të mos ketë prodhuar në kohë fletët e...
Presidenti Ilir Meta duket se ka vendosur të përballet fort me ndërkombëtarët. Muajt e fundit kreu i shteti ka shtuar...
Sali Berisha ka dalë jashtë pritshmërive në rrjetet sociale. Të gjithë jemi mësuar që kreu i qeverisë Edi Rama, ndryshe...
Kryeministri Edi Rama nuk i kursen batutat humoristike ndaj kreut të PD-së, Lulzim Bashës. Pak çaste më parë Rama ka...
Kryeministri Edi Rama i ka dalë për zot personalisht një prej sfidave më të mëdha shëndetësore që nuk ka prekur...
Pas Partisë Demokratike, edhe LSI premton se nëse vjen në pushtet në 25 prill, do heqë moratorimumin e gjuetisë dhe...
Vetëm pak ditë më parë, demokratët e Vlorës tentuan një “kryengritje” ndaj listës së kandidatëve për deputetë që Lulzim Basha...
Kryeministri Edi Rama ka kujtuar sot nga Fier koalicionin me LSI në mandatin e parë të qeverisjes. Rama u shpreh...
Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur retorikës së kreut të PD-së Lulzim Basha i cili përsërit vazhdimisht se PD ka...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved