Ish-ministri i Jashtëm i Shqipërisë, Ditmir Bushati ka deklaruar se vendimi i Edi Ramës për ta përjashtuar nga lista e...
Ditmir Bushati ka bërë një deklaratë të fortë teksa ka komentuar emrat e kandidatëve për deputetë të PSnë zgjedhjet e...
Në studion e emisionit “Tempora” u prezantuan rezultatet e sondazhit III në nivel kombëtar të Noto e RTV Ora dhe...
Kryeministri Edi Rama ka sulmuar sërish kundërshtarë politikë duke i përmendur me emër. Rama u shpreh se në Tiranë kundërshtarët...
Drejtuesi i fushatës së PD-së, Alfred Rushaj zbuloi sot strategjinë që Partia Demokratike po përgatit për mbrojtjen e votuesve ditë...
Ditën e djeshme kreu i PD Lulzim Basha prezantoi librin e tij ‘Misioni im’. Ky vendim i kryedemokratit për të...
Gazetari Mero Baze ka publikuar një video ku shfaqet presidenti Ilir Meta duke festuar me një grup simpatizantësh të Lëvizjes...
Lulzim Basha e ka fiksuar dhe në librin e tij “Misioni im” se nuk do të vrasë “babain” e tij...
Publikimin e librit të kreut të partisë Demokratike Lulzim Basha, të titulluar “Misioni im” analisti Mustafa Nano e ka cilësuar...
Kryetari i Partisë Demokratike Lulzim Basha ka reaguar pasi kreu i qeverisë Edi Rama i quajti si ndërhyrje në fushatë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved