Mjeku shqiptar në Austri, Shkëlqim Beqiri, thotë se shteti austriak, ka dhuruar një pjesë të vogël të vaksinave të Pfizer,...
Flutura Açka pronare e shtëpisë botuese “Skënderbeg”, duket se e ka marrë tashmë shpërlimin për sakrficën e bërë duke botuar...
Ditën e sotme në Aeroportin e Rinasit mbërritën 10 mijë doza vaksinash, të cilat u pritën nga ministrja e Shëndetësisë...
Zv. Kryeministri i Shqipërisë dhe njëkohësisht deputeti i zonës së Divajkës, qarku Fier ishte i ftuar në emisionin sportiv “Jashtë...
Jozefina Topalli tregon momentin kur ka qenë në selinë që sot është FRD dhe sipas saj presidenti Ilir Meta atëherë...
Ekspertët e Agjencisë Europiane të Barnave do të zbarkojnë në Rusi më 10 prill me një detyrë të rëndësishme. Ata...
Nga Pëllumb Kulla I nderuar profesor Tarifa! Të them të drejtën nuk prisja që shkrimi im i para dy ditëve’...
Nga Fatos Tarifa I nderuar z. Kulla! Ju shkruaj në vetë të parë, pasi kështu më duket më e arsyeshme;...
Lulzim Basha kërkon dhe propozon një pakt të ri politik, duke tërhequr përbetimin e tij se nuk do të bëjë...
Drejtuesi Politik i Qarkut Durrës, Edi Paloka ka zhvilluar sot një takim prezantues në Gramëz të Krujës, ku edhe u...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved