CNN i ka kushtuar një analizë të gjatë çështjes së vaksinës dhe faktit që ende nuk është shpërndarë në shumë...
Një prej pjesmarrësve në një takim të Ilir Metës në Vranisht të Vlorës disa ditë më parë, Bardhosh Micja, ka...
Andi Bushati iu është shtuar zërave të atyre që e cilësojnë arrestimin e mjekut Edvin Prifti, si politik. “Ndoshta vërtet,...
Kryeministri Edi Rama është sot në Vlorë, ku në një komunikim me qytetarët u shpreh se të rinjtë që do...
Deputeti Damian Gjiknuri shprehet i bindur se PS është e vetmja forcë politike që ka sjellë ndryshimin pasi Edi Rama...
Në emisionin e së enjtes të moderatorit, Blendi Fevziut, u diskutua mbi llogaritje se sa vota marrin partitë politike në...
Juristi i njohur Romeo Kara i ka publikuar një video të kryetares së LSI Monika Kryemadhit. Në pamjet e nxjerra...
Nga Mero Baze Si sot dy vjet më pare, Lulzim Basha kumtoi vendimin më tragjik në historinë e opozitës shqiptare...
Kreu i Shtetit, Ilir Meta ka dalë në mbështetje të kërkesës së opozitës drejtuar ministrit të Brendshëm, Bledi Çuçi, për...
Ministrja Elisa Spiropali është përfshirë në një debat me analistin Agron Gjekmarkaj mbrëmjen e sotme në emisionin Open. Ajo tha...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved