Nuk është lajm i ri thyerja e karantinës nga ana e presidentit të Shqipërisë Ilir Meta. E ka këtë privilegj...
Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me disa pamje mbreslënëse dhe tepër domethënëse nga Narta e magjishme...
Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj i qëndron idesë për ulje rrogash e pensionesh. I ftuar në emisionin “Kjo Javë” në...
Monika Kryemadhi, ka zhvilluar sot një takim me biznesin fason, me të cilin ka ndarë shqetësimet e krijuara nga koronavirusi....
vokati, Spartak Ngjela, e cilëson një zhvillim shumë pozitiv arritjen e marrëveshjes me Athinën zyrtare për punëtorët sezonalë. Për Ora...
Petrit Vasali nuk harron të bëjë lehjen e radhës falë rrjeteve sociale ku çdo gjë është falas. Sot me anë...
Për arkeologun Neritan Ceka, Rama është kryeministri më fatkeq, pas tërmetit edhe korona i duhej. I ftuar nga Artur Zheji...
Sipas ish-ministrit Ilir Beqja, unë paskam qenë idiot, që kur isha ministër nuk pata pranuar t’i marr 1 milion euro...
Kreu i PD, Lulzim Basha ka shpalosur planin e tij për menaxhimin e situatës së koronavirusit, nëse do të ishte...
Pak ditë më parë në emisionin “Opinion”, mjeku Kita Sallabanda tha se në Spanjë po përballeshin me një fenomen të...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved