Mbrëmjen e djeshme kryetari i opozitës Lulzim Basha deklaroi se opozita që ulërinte nuk ekziston më dhe se sipas tij...
Lidhur me propozimin e deputetit Ilir Beqaj për daljen nga kriza duke ulur shpenzimet, pagat dhe pensionet, avokati Spartak Ngjela...
Kuvendi do të zhvillojë seancën e radhës plenare ditën e enjte, më datë 30 prill, duke zbatuar rregulla strikte dhe...
Kryeministri Edi Rama nuk ka munguar të tallet me Sekretarin e Përgjithshëm të PD Gazmend Bardhi, i cili e quante...
Zyrtari i lartë i PD-së, Vili Minarolli, ka sulmuar diplomatët e SHBA që punojnë në Shqipëri. Sipas tij, ata punojnë...
Prej disa ditësh kryetari i opozitës Lulzim Basha ka dalë hapur kundër ish-kryeministrit Sali Berisha dhe përplasjet janë pikërisht për...
Lulzim Basha u kritikua në sy se nuk po bën më opozitë politike nga analisti Artan Fuga. Basha e cilësoi...
Kryeministri Rama ka folur mbrëmjen e sotme për “luftën” mes tik dhe Presidentit Ilir Meta. Rama ka thënë se ka...
Salijarani i videove erotike parlamentare dhe i Babale Tv sot ka publikuar nje video, ku Rama deklaron ne fillim te...
Kryeministri Edi Rama ka shpërndarë një video emocionuese për të gjithë. Teksa të gjithë sytë në këto momente janë te...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved