Kryeministri Edi Rama ka reaguar sot ashpër për grevën e naftëtarëve të Ballshit, e cila vazhdon prej shumë vitesh ende...
Duke nisur nga data 1 janar e vitit 2021 të gjithë shqiptarët që duan të udhëtojnë në vendet shengen do...
Komisioni Europian ka publikuar progres raportin për Shqipërinë, ku thuhet se vendi ynë ka bërë hapa përpara dhe është gati...
Monika Kryemadhi duke e kuptuar se si është katandisur SHPK LSI dhe ku do përfundoi në zgjedhjet e 25 Prillit,...
Ditët e fundit, marrëdhëniet e qeverisë me presidentin Meta janë tensionuar edhe më shumë. Pas mesazheve të forta dhe paralajmërimeve...
Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka legjitimuar ndryshimet e Kodit Zgjedhor. Dje Parlamenti i Shqipërisë votoi...
Kryetari i Bindjes Demokratike, Astrit Patozi e sheh me dyshim sjelljen politike të ditëve të fundit të presidentit Ilir Meta....
Mazhoranca qeverisëse është hedhur në sulm ndaj presidentit. Ky i fundit ka marrë revansh kohët e fundit, mirëpo PS ka...
Për të kontrolluar hyrjet dhe daljet në vendet e SHengenit, BE kishte projektuar një program që në vitin 2016. Ky...
Zgjedhjet e 25 prillit pritet të jenë ndër më të ashprat e viteve të fundit. Si kurrë më parë, pjesë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved