Ish-anëtarja e Kryesisë së PD-së, Endira Bushati, ka kërkuar sot dorëheqjen e kryetarit të Republikës së Re Lulzim Bashës. Bushati...
Plaku dixhital Sali Berisha, i rrëzuar 7 vite më parë nga pushteti, është kthyer në fabrikën më të madhe të...
Kreu i grupit parlamentar të PS-së Taulant Balla nuk i ka kursyer ironitë në lidhje me takimin mes presidentit Ilir...
Sali Berisha ka shpërndarë pak më parë një video të një faqeje në Instgram, ku duket një parcelë e madhe...
Fatos Lubonja ka bërë një analizë te Panorama, për propozimet e fundit të opozitës parlamentare, për hapjen e listave dhe...
Komisioni i Ligjeve, i cili është mbledhur sot për të diskutuar draftin e dakordësuar me konsensus në 5 qershor për...
Zëvendëskryeministri Erion Braçe, ka ironizuar kryedemokratin Lulzim Basha. Braçe poston një foto ku duket një animin, por që ai e...
Zv.kryetar i Grupit të CDU-CSU në Bungestag Johann David Wadephul ka reaguar pas zhvillimeve politike në vend ku Komisioni i...
Opozita në Shqipëri, i ka shpallur l.uftë hapjes së listave, në mënyrë që shqiptarët të kenë mundësi të votojnë se...
Komisioni Hetimor Parlamentar ka mbyllur hetimet për shkarkimin e presidentit Ilir Meta nga detyra. Pas gati një viti zvarritje, mazhoranca...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved