Kreu i Republikës së re, Lulzim Basha është kaq qesharak, kaq i pabesueshëm dhe kaq i konsumuar politikisht sa edhe...
Ministri i Jashtëm grek, Nikos Dhendias ka dërguar një mesazh ndaj autoriteteve shqiptare për të përfunduar sa më shpejt hetimet...
Deputeti i Partisë Demokratike, Myslim Murrizi, ka reaguar ndaj një statusi të ish-kreut të PD-së për Kukësin, Ibsen Elezi: “Ehhh...
Opozita duket se është e përçarë kur vjen puna tek plani që ajo ka për të vijuar betejën me qeverinë...
Shpëtim Gjika. ish-kryebashkiaku i Vlorës, i akuzuar për korrupsion në disa raste. një nga më flagrante dhe me një dëmë...
Edvin Kulluri, ish anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, ka ironizuar kryetarin e Partisë Demokratike, Lulzim Basha lidhur me dy...
Emri i Valdrin Pjetrit është shndërruar ditët e fundit në më të komentuarin në media dhe jo vetëm. Shkak për...
Akademiku i njohur Artan Fuga ka komentuar dorëheqjen e Valdrin Pjetrit si kryebashkiak i Shkodrës, ndërsa 'parashikon' se çdo të...
Ish-kryeparlamentarja dhe ish-deputetja e PD Jozefina Topalli ka reaguar për akuzat e ngritur nga PD se kryebashkiaku i ri i...
Kryebashkiaku i zgjedhur i Shkodrës Valdrin Pjetri ka reaguar pas akuzave të PD se është dënuar për trafik droge. Pjetri...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved