Ndërsa më 31 maj Holanda dorëzoi zyrtarisht në Komisionin Evropian kërkesën e saj për pezullimin e lëvizjes së lirë të...
Ambasadori i BE në Tiranë, Luigi Soreca ka bërë thirrje për angazhinin urgjent të palëve politike në dialog. Mes të...
Më datë 31 maj, Holanda dorëzoi zyrtarisht në Komisionin Evropian kërkesën e saj për pezullimin e lëvizjes së lirë të...
Deputetja e PD Rudina Hajdari ka reaguar pas deklaratave të Presidentit Ilir Meta kundër ambasadorëve të huaj në vendin tonë....
Gjatë fjalës së tij, Meta 'thumboi' edhe gazetarin e njohur Sokol Balla, pas pyetjes së gazetarit nga stafi i Ballës....
Ilir Meta tha se nuk ka qenë dakord që opozita të digjte mandatet. Ai theksoi se ditën që u mor...
Post 30 qershori duket se ka nxitur krerët më të lartë të shtetit, të ndajnë me publikun gjithë ngarkesat emocionale...
Ilir Meta ofroi si zgjidhje të krizës politike mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare dhe për president më 13 tetor. Meta kërkoi...
Gazetari Artan Hoxha ka ironizuar deklaratat e Ilir Metës gjatë konferencës për shtyp ditën e sotme. Hoxha shkruan se: "Paska...
Ilir Meta është ankuar publikisht për retorikën e kryeministrit Edi Rama, i cili herë pas here e quan “Burri i...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved