Presidenti i Republikës, Ilir Meta, pas takim me kreun e PD, Lulzim Basha, ka pritur në Presidencë edhe ish-kreun e...
SHBA dhe Bashkimi Europian kane rikonfirmuar faktin se njohin 30 qershorin si date te vetme zgjedhjesh ne Shqiperi, sic e...
Ndërkohë që presidenti Ilir Meta përmes ftesës së dërguar për kryeministrin Edi Rama, vijon ta presë atë në Presidencë, sikundër...
Ndërkohë që situata politike në Shqipëri është e tensionuar, ka ardhur një reagim nga Ambasada e ShBA në Shqipëri. Sipas...
Në Shqipëri presidenti Ilir Meta ka thirrur në takime të veçanta ditën e enjte, kryeministrin Edi Rama dhe kryetarin e...
Lulzim Basha thotë se më 30 Qershor opozita do të zhvitojë betejën e saj më të madhe për të penguar...
Kryetari i PD-së, Lulzim Basha gjatë një konference të jashtëzakonshme, tha se përgjimet e ‘Bild’ nxorën zbuluar kryeministrin Edi Rama...
Idajet Beqiri, kryetar i Partisë Uniteti Kombëtar, është një ndër personat më të diskutuar të momentit pasi u kthye në...
Pas karikaturistit Bujar Kapexhiu i cili tha se do të shkojë më 30 Qershor në qendrat e votimit për t’i...
Lulzim Basha ka sulmuar dy televizionet kryesore TV Klan dhe Top Channel. Ai shprehet se mediat e censurojnë dhe nuk...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved