Nga Denar Biba “Kaukazianet jane genjeshtare. Besome, une jam kaukazian!” eshte nje nga variantet e adoptuara gjeresisht te Paradoksit te...
Ish-kreu i Aleancës Demokratike Neritan Ceka mbrëmjen e djeshme i ftuar në një studio televizive shpërtheu me mallkime ndaj shqiptarëve...
Zëvendëskryetari i LSI-së Luan Rama ka folur për situatën politike në Shqipëri, në kohën kur PS ka vendosur të kërkojë...
Pas botimit në media të një fotografie të Ilir Metës duke drekuar krah Sali Berishës dhe analistëve në vend, është...
Në konferencën urgjente të thirrur për mediat, presidenti Ilir Meta ndryshe nga hera e shkuar ka pranuar të pyetet nga...
Parlamenti pritet të mblidhet të enjten për të nisur procedurat për shkarkimin e Presidentit Ilir Meta. Zbardhet draft rezoluta e...
Gazetari i njohur Artan Hoxha ka sjellë në kujtesë një postim që ka bërë në rrjetet sociale 4 vite më...
Pedagogu Artan Fuga, që është edhe akademik dhe e ka shpallur si mision të jetës së tij, reformimin e Akademisë,...
Politikani Neritani Ceka ka mallkuar të gjithë njerëzit që do të shkojnë të votojnë më 30 qershor. I ftuar në...
Taulant Balla u shpreh se fundi i Lulzim Bashës do të jetë dosja e lobimit rus në SHBA në fushatën...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved