Në vend që të ndiheshin krenarë si gjithë shqiptarët, dërgimi nga Tirana drejt vijës së parë të frontit më të...
Sot janë nisur drejt Italisë një grup prej 30 mjekësh, për t’i ardhur në ndihmë shtetit fqinj, i cili duket...
Sali Berisha ose Doktor vdekja në një reagim në facebook ka dënuar me ashpërsinë më të madhe, atë që ai...
Lulzim Basha ka ngritur tonet ndaj kryeministrit Edi Rama. Lideri i opozitës i ka kërkuar reflektim dhe të zbatojë me...
Kryeministri Edi Rama së bashku me drejtoreshën e AKSHI, Mirlinda Karçanaj ka treguar se si do kërkohet leja për të...
Ministrja e Shëndetësisë, Ogerta Manastirliu ka publikuar pak më parë disa foto nga ngritja e çadrave të triazhit para Urgjencës...
Presidenti Ilir Meta po lëviz të gjithë gurët për të qetësuar marrëdhëniet me Ramën, por pse jo të ketë pas...
Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla, në lidhje me vendimin e Ilir Metës për të kthyer në Kuvend...
Nën drejtimin e Presidentit të Republikës, Ilir Meta u zhvillua sot mbledhja e Këshillit të Sigurisë Kombëtare, nëpërmjet një video-konference,...
Sali Berisha ka dalë kundër vendimit të Bashkimit Europian për hapjen e negociatave. Ai thotë se bisedimet nuk duhet të...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved