Ish-shefi i Shërbimit Sekret, Fatos Klosi, i cilëson si “gjueti shtrigash” nga politika akuzat ndaj ish-prokurorit Bujar Sheshi për lidhje...
E ftuar te ‘5 pyetjet nga Babaramo’ kryetarja e LSI, Monika Kryemadhi ka komentuar disa nga fjalët që kryeministri Edi...
Në emisionin ‘Opinion’, me temën ‘Përplasje në universitete, çpo ndodh?’ një studente u përplas me gazetarin Ervin Qafmolla i cili...
Ekipi i Partisë Demokratike me misionin e mbledhjes të sa më shumë qytetarëve në protestën e 16 shkurtit, ka vendosur...
Këtë të hënë, në Komisionin e Ekonomisë pati debate të shumta për disa çështje, mes tyre edhe pr.ligjin që heq...
Në ekspozitën e cila u mbajt në Berlin, kryeministri Edi Rama solli disa risi. Ato që bënë më shumë përshtypje...
Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën e sotme me disa pamje tepër të veçanta. Kryeministri ka publikuar pamje nga...
Mëngjesin e të hënës një grup Pedagogësh të Institucionit Jo-Publik të Arsimit të Lartë në Tiranë i kanë adresuar një...
Pyetje drejtuar shqiptarëve, lidhur me cmenduritë dhe palçollëqet e politikës së degraduar Në Tiranë, janë vendosur dy vepra arti, njëra...
Partia Demokratike mesa duket, ka vendosur më në fund të zgjohet nga gjumi letargjik. Krahas organizimit të protestave, Partia Demokratike...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved