Kryeministri Edi Rama dhe maxhoranca është e vendosur për të bërë zgjedhje më 30 qershor. Në një takim me kandidatët...
Përfaqësues të minoritetit etnik grek, mes të cilëve kryetari i Partisë Bashkimi për të Drejtat e Njeriut, Vangjel Dule dhe...
Kryeministri Edi Rama tha se 30 qershori do të shënojë një etapë të re të procesit demokratik në Shqipëri dhe...
“Nuk e mundim dot me zgjedhje, ndaj Rama ik. o burra të shpëtojëm vatanin, se kemi me vete edhe filxhanin....
Ish- presidenti Bamir Topi i ka kthyer përgjigje ish-presidentit Bujar Nishani. Nga studio e Repolitix, Topi është shprehur se ka...
Nga fjalimi i Ilir Metës, ende kryetar i LSI: "Unë i njoh mirë demokratët, kam luftuar ashpër me ata dhe...
Fasada e godinës së kryeministrisë u dëmtua si pasojë e hedhjes së sendeve të forta, bombave molotov si edhe bojës...
Bujar Nishani i është përgjigjur deklaratës së Bamir Topit i cili në librin e tij autobjografik zbuloi se si e...
Në momentin që KQZ do të pranojë pjesëmarrjen e komisionerëve të PD dhe LSI edhe pa regjistrimin e kandidateve, ata...
Këngëtari i njohur Elton Deda, ka reaguar pas kualifikimit të Jonida Maliqit në finalen e Eurovisionit. “Kjo dite e bukur...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved