Tre ditë më parë nga qyteti i Pogradecit, Presidenti i Republikës Ilir Meta bëri një deklaratë te fortë referuar krizës...
Partia Demokratike ka vendosur që të thërrasë shqiptarët sërish në një protestë të madhe kundër qeverisë dhe kjo është caktuar...
Kryeministri Edi Rama i është përgjigjur deklaratës së presidentit Ilir Meta se është i gatshëm të lërë mandatin dhe të...
Kryetari i Partisë Demokratike dhe lideri i opozitës, Lulëzim Basha dha një intervistë për gazetarin Giancarlo Padovan, në të përditshmen...
Kryeministri Edi Rama komentoi mediat dhe gazetarët gjatë fjalës së tij në Kongresin e PS duke i quajtur derrhane, zuzarë...
Prej më shumë se një muaji Partia Demokratike ka deklaruar djegjen e mandatet e deputetëve, në shenjë proteste kundër qeverisë....
Në një debat televiziv në emisionin "Open" te Eni Vasilit në Top Channel, të enjten në mbrëmje, ndodhi një shkëmbim...
Nëse presidenti i Republikës, Ilir Meta i shkon deri në fund fjalës së tij dhe vendos të dorëzojë mandatin e...
Një ditë më parë, Meta deklaronte se ishte i përgatitur për të dyja ekstremet, si për dorëheqjen si President, ashtu...
Analisti Mustafa Nano është përplasur me ish deputetin Dashamir Shehi në studion e Opinion. Duke mos u pajtuar me komentet...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved