Kryeministri Rama duket i vendosur për tí dhënë fund industrisë së basteve dhe shpifjeve publike që në shumë raste financohen...
Artan Hoxha pati deklaruar muaj më parë, më datë 1 Dhjetor 2017, se paratë e lobimit të Partisë Demokratike vijnë...
Ministri i Brendshëm Fatmir Xhafaj, ka dalë në një konferencë për shtyp me kreun e Policisë Federale Gjermane. Me këtë...
Ndërkombëtarët kanë detyruar opozitën shqiptare që t’i rikthehet bisedimeve për reformën zgjedhore. Kryetari i PD, Lulzim Basha dhe kryetarja e...
Sali Berisha në një intervistë për televizionin Klan, ka folur për marrëveshjen e detit mes Greqisë dhe Shqipërisë. Para pak...
Ditët e fundit, nisma më e re e qeverisë për mbylljen e lokaleve të basteve është kthyer në një temë...
Kreu i PDIU, Shpëtim Idrizi, po tregon nga dita në ditë se është mosmirënjohës ndaj të gjithë atyre që e...
Dikur miq më pas kundërshtarë të ashpër. Tom Doshi e akuzoi se ai donte ta eliminonte. Pranga, akuza të forta...
Lulzim Basha ka paralajmëruar kryeministrin Edi Rama se po i vjen fundi shumë shpejt. Por recitimi i sotëm ishte plotë...
Disa emra të ndryshëm janë propozuar si kandidatë për kryetar bashkie në Shkodër. Pothuajse janë të njëjtët me emrat e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved