Në mbyllje të fjalës së tij në forumin ndërkombëtar ekonomik në Tiranë, Presidenti i Francës, Emannuel Macron inkurajoi pjesëmarrësit të...
Presidenti francez Emannuel Macron i është përgjigjur nga Tirana kritikave të presidentes së Kosovës Vjosa Osmani se BE-ja sipas saj...
Kjo foto flet më shumë se çdo fjalë. 52 liderët kryesorë të Europës, ishin një ditë më parë të gjithë...
Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Lumir Abdixhiku, ka reaguar për mbledhjen e Komunitetit Politik Europian në Tiranë gjatë ditës...
Nga Dardan Malaj Deri më tani, 41 deputetë rezulton se marrin mandatin përmes listave të hapura/votës preferenciale. Më poshtë, renditja...
Presidenti francez, Emmanuel Macron ka uruar kryeministrin Edi Rama për fitoren e zgjedhjeve të 11 Majit, duke u shprehur se...
Kryeministrja daneze Mette Frederiksen shpreson që Rusia të ulet në tryezë dhe të jetë mëse serioze për t’i dhënë fund...
Mediat italiane i kanë bërë jehonë takimit Meloni-Rama në samitin e Komunitetit Politik Europian i cili u zhvillua në Tiranë....
Një grup i vogël, mbështetës të Partisë Demokratike u grumbulluan në bulevardin “Zogu i Parë”, rreth orës 17:30, në kryqëzimin...
Kolegji Zgjedhor vendosi të rrëzojë kërkesën e PD, duke lënë në fuqi vendimin e mëparshëm të KAS për votën e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved