Ashtu siç pritej para se zgjedhjet të mbaheshin, Sali Berisha dhe njerëzit pranë tij kanë filluar të thonë se zgjedhjet...
Nga Adriatik Doçi Teksa po numërohet votat në kutitë e fundit, humbja përtej pritshmërive e Partisë Demokratike në zgjedhjet e...
Tashmë që janë numëruar gati 95 për qind e kutive, rezultati i zgjedhjeve është i qartë si kristali dhe nuk...
Shqipëria është gati të presë më 16 maj Samitin e Komunitetit Politik Europian, ku do të mbledhë në zemër të...
Situata e tensionuar në KZAZ nr. 40 në shkollën “Sami Frashëri” në Tiranë është zgjidhur pas debateve të forta mes...
Sali Berisha vazhdoi me avazin e vjetër që pas çdo humbjeje, gishtin e fajit e drejton diku tjetër dhe kurrsesi...
Një video e tij gjatë një proteste të PD-së së Sali Berishës u bë virale një vit më parë. Kur...
Teksa procesi i numërimit vijon, PS deri më tani ka marr 82 mandate dhe e dyta renditet PD me 51...
Edhe pse gazetarja Elida Marvataj raportoi se në selinë blu ka pllakosur heshtja, këtë gjë e mohoi koordinatori i kësaj...
Gjin Gjoni, kandidat për deputet i Partisë Demokratike në Qarkun e Lezhës, në një intervistë për A2, deklaroi se PD-ja...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved