Në historinë e tranzicionit shqiptar, një nga temat më të nxehta ka qenë ajo e patriotizmit. Shpesh, ajo është ulëritur...
Analisti Frrok Çupi thotë se kreu i PD, Sali Berisha, është lider i djallëzuar, teksa kjo forcë politika ka zgjedhur...
Kryeministri Edi Rama do të zhvillojë një takim me shqiptarët e Italisë më 13 Prill. Përmes një njoftimi në llogarinë...
Sali Berisha, sulmoi përsëri sot Vettingun dhe Reformën në Drejtësi, duke paralajmëruar zhbërjen dhe rikthimin e të gjithë gjyqtarëve dhe...
Malli’ përdoret kryesisht për efektin e euforisë. Përdoruesi dëshiron t’a përjetojë euforinë në mënyrë të përsëritur, duke trashur ‘vizat’. Por,...
Daut Gumeni i ftuar në emisionin Shqip nga Dritan Hila në DritareTV tregoi se përse nuk është organizuar e djathta...
Prokuroria e Posaçme konfirmoi pak ditë më parë arrestimin e dy personave në 12 mars lidhur me ndërhyrjen në emailet...
Në mbledhjen e sotme qeveria ka vendosur që datat 15 dhe 16 maj të jetë ditë pushimi për punonjësit e...
Prokurori i SPAK Bledar Maksuti, pranoi në një seancë të hapur në Gjykatën Kushtetuese se SPAK ka krijuar një praktikë...
Kreu i PD-së, Sali Berisha ka tentuar të manipulojë opinionin publik, duke keqpërdorur një situatë në Strasburg, gjatë vizitës së...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved