Për analistin Skënder Minxhozi, suksesi më i madh i Ramës në këto tre mandate ka qenë politika e tij e...
Kryeparlamentarja Elisa Spiropali, ka qenë në Kavajë, në një vizitë ne Muzeun Etnologjik. Bashkë me të ka qenë edhe presidenti...
Në konferencën e tij të radhës për shtyp, Sali Berisha u pyet sërish në lidhje me strategjistin e fushatës së...
Fjala e plotë e kryeministrit Edi Rama në takimin me shqiptarët në Athinë, 30 mars 2025. Shumë faleminderit! Ju jam...
Kryeministri Edi Rama e ka nisur ditën me një video nga takimi me emigrantët në Athinë, që mbajti pasditen e...
Në takimin me shqiptarët që jetojnë në Britaninë e Madhe, Lulzim Basha foli edhe për programin e shpalosur në 1...
Një qytetar nga takimi në Athinë e pyeti kryeministrin Rama se çfarë do të bëjë qeveria shqiptare nëse Greqia na...
Kryeministri Edi Rama ka ironizuar përsëri Sali Berishën, me një video me buf kënete, ndërsa në sfond është një nga...
Në një nga episodet më sureale të “fushatës opozitare”, Sali Berisha i ka dhuruar publikut një tjetër perlë të folklorit...
Sali Berisha e ka nisur këtë të diel me një takim me të rinjtë, në një tryezë diskutimi me temën...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved