Ai erdhi nga Haga për të vizituar varrin e të atit, por pa shumëçka në Kosovë. Këtu në Ballkan njeriun...
E vetmja gjë madhështore që ka treguar deri më tani koalicioni i Sali Berishës me aleatët, të pagëzuar si “Aleanca...
Nuk kanë munguar as ditën e sotme video-postimet në distancë mes kreut të mazhorancës Edi Rama dhe atij të Koalicionit...
Në episodin e 33-të të rubrikës ‘sy më sy’ me komentuesit kryeministri Edi Rama evidentoi arritjet e qeverisë në fusha...
Me mesazhe dhe batuta e mbylli Edi Rama fjalën para të rinjve në Tiranë teksa prezantonte kandidatët e PS në...
Ambasada e Rusisë në Tiranë ka publikuar pak më parë në faqen e vet në Facebook një koment polemizues ndaj...
Në shtator 2024, SPAK akuzoi ish-kryeministrin dhe personin e shpallur të papërshtatshëm sipas nenit 7031(c) të Aktit të Aprovimeve për...
Komisioni Europian ka konfirmuar se nuk ka asnjë bllokim në procesin e negociatave të anëtarësimit me Shqipërinë, duke përgënjeshtruar kështu...
Takimin 'celulë më celulë' Kryeministri Edi Rama e pati mbrëmjen e sotme me shtabin elektoral të PS-së së njësisë nr...
Kur bëhet fjalë për çështjen ndaj Erion Veliajt, SPAK ka qenë më “katolik se Papa” sa i përket ashpërsisë në...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved