Rreth një dekadë më parë një ndërhyrje nga gjykata e lartë e përcaktoi “arrestin me burg” si masën e fundit...
Orë vendimtare për partitë politike, të cilat në mesnatë duhet të dorëzojnë në KQZ listat me 186 kandidatë për deputetë...
Kryeministri Edi Rama iu është përgjigjur kritikave të komentuesve në rrjetet sociale. Rama thotë se ai nuk punon për të...
Një tufë sorrash mediatike krra-krra-ritën dje për të komentuar apo ‘trembur’ Pëllumbin që do japë sot drejtësi. Në burg apo...
I mitizuar nga mediat si ‘Falkone’ i Shqipërisë dhe shpëtimtari i dërguar nga amerikanët, procesverbali i seancës për konfirmimin e...
Rreth 7 orë ka zgjatur seanca në Apelin e GJKKO për kryebashkiakun Erion Veliaj dhe katër biznesmenët Elman Abule, Shkëlqim...
Rreth 7 orë ka zgjatur seanca në Apelin e GJKKO për kryebashkiakun Erion Veliaj dhe katër biznesmenët Elman Abule, Shkëlqim...
Nga Iris Luarasi Sot më sollën një link në Whatsapp dhe aty lexova titullin surprizues “Nuk më del rroga e...
Një skandal i rëndë ka ndodhur sot në seancën e masës së sigurisës së Kryetarit të Bashkisë Erjon Veliaj. Grupi...
Mësimi ka filluar sot rregullisht në gjithë vendin, megjithëse Sali Berisha u bëri thirrje nxënësve të bojkotonin së paku orën...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved