Dash Sula ka reaguar pas zhvillimeve të fundit, që kanë të bëjnë me kandidimin e tij. Ai thotë se Adriatik...
Flamur Noka ka bërë një gjest të turpshëm në mes të Kuvendit. Ndërsa kishte marrë fjalën në foltore dhe po...
Teksa zgjedhjet e 11 Majit po afrojnë gjithnjë e më shumë, beteja e elektorale mes partive sa vjen e “përshkallëzohet”....
Protesta e organizuar nga Sali Berisha kundër mbylljes së TikTok-ut në Shqipëri rezultoi e dështuar. Ndonëse mbështetësit e tij të...
Koalicioni “Nisma Shqipëria Bëhet” ka bërë ndryshime në listën e kandidatëve për deputet, duke shkaktuar polemika dhe paqartësi. Babai i...
Pasi dështoi në protestën për mbylljen e TikTok, Sali Berisha live para kamerave i premtoi një fëmijë të vogël (rreth...
Dikur, vendgrumbullimet e mbeturinave për përpunimin e mbetjeve ishin të zakonshme në Europën Qendrore dhe Lindore, por sot, një valë...
Ndodh edhe kështu: Disa gazetarë në Shqipëri po shqetësohen shumë më shumë për kecat e Marjana Koçekut sepsa për ujqërit...
Deputetët demokratë e cilësojnë mbylljen e rrjetit social TikTok një akt censure nga ana e qeverisë që vjen disa ditë...
Ka zgjatur pak më shumë se një orë protesta e opozitës kundër mbylljes së TikTok. Në përfundim, kreu i PD-së,...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved