Një rivlerësim tjetër i pronave, por me një normë tatimi 5-fish më të vogël ka ngritur aludimet e një lëvizje...
Sali Berisha ka reaguar pas deklaratës së zëvendës ndihmës sekretarit amerikan Gabriel Eskobar, i cili tha se shpreson që në...
Edhe pse tha se nuk ka asnjë plan konkret, personi non grata Argita Malltezi bashkëshortja e një person të arrestusr...
Athina zyrtare pretendon se do të mbajë peng Tiranën dhe Shkupin në rrugën e tyre të integrimit nëse qeveritë në...
Gabriel Escobar, në ditët e fundit të punës së tij si Zëvendës Ndihmës Sekretar tha se Shqipëria ka ende probleme...
Nga selia e PD zoti Berisha më 22 korrik 2022, tregoi se sekretaria e shtetit për punët e brendshme në...
Në shoqërinë tonë në tranzicion, Televizioni Publik erdhi si një fëmijë i padëshiruar, i privuar nga dashuria dhe përkujdesja dhe...
Kryeministri grek, Kyriakos Mitsotakis ka dhënë një intervistë për gazetën Macedonia tis Kyriakis” ku mes të tjerash, ka folur edhe...
Azgan Haklaj anëtar i kryesisë së Partisë Demokratike, tha në emisionin ‘Studio Live’ në Report Tv, se Ilir Meta ka...
“Më fal se jemi të dy nga Veriu, nuk do të bëj asnjë lloj replike me ju, por do të...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved