Nga Kreshnik Spahiu Kryeministri grek Mitsotakis ka deklaruar se tubimi i Edi Ramës në Athinë me 10.000 emigrantë “është i...
Ilir Vrenozi, është një personazh i njohur në rrjetet sociale dhe një mbështetës i zjarrtë i PD-së dhe sot si...
Në reagimet e fundit të kryeministrit Rama ndaj Gazmend Bardhit – , bie në sy që Rama i tha Bardhit...
Pak ditë më parë, gazetari Ylli Rakipi, deklaroi në emisionin e tij se para disa kohësh, kishte parë në një...
Rruga e Kombit thotë, Basha është e pandarë nga emri i tij, e për këtë arsye jep edhe një premtim...
Informacionet e publikuara në reportazhin e televizionit italian Rai3 dy javë më parë, kryeministri Edi Rama i konsideron fakte të...
Gazetari Igli Çelmeta shpjegoi se pse kreu i PL, Ilir Meta sulmon Altin Dumanin, drejtuesin e institucionit më të lartë...
Sulmet e analistëve të opozitës ndaj kryebashkiakut Erion Veliaj po kapin majat e diversioneve në emisione si ai “Të Paekspozuarit”...
Kryeministri i Serbisë, Milos Vuçeviç, gjatë prezantimit në Parlament të programit të qeverisë së tij të re premtoi vijimin e...
Kryeministri Edi Rama nuk i kurseu batutat gjatë fjalës së tij në aktivitetin për mbarëvajtja e sezonit turistik bazuar mbi...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved