Të ndodhur në izolim dhe bllokim politik e diplomatik, Sali Berisha dhe Ilir Meta, po mundohen të gjejnë të gjitha...
sh-shefi i IT në Kryeministri në administratën Berisha, dhe ish deputeti i qarkut Elbasan Endri Hasa ka ironizuar Sali Berishën...
Ilir Meta u shfaq si mish i huaj në tubimin e hapjes së fushatës të koalicionit Bashkë Fitojmë. Në stadium...
Aktori Florian Binaj, që prej disa kohësh moderon një emision, këtë radhë në televizionin e familjes Berisha, në një monolog...
Evi Kokalari ka komentuar zbrazjen e stadiumit, pasi fjalën e mori Sali Berisha. "Ulëse kishte. Ulësës, jo! Mishërimi i revolucionit...
Në episodin e dytë të “I Love Albania”, kryeministri Edi Rama ka pasur të ftuar gazetaren britanike Alice Taylor, e...
Ndërsa sulmi i Rusisë në Ukrainë po i afrohet momentit historik të tij një vjeçar, frika po rritet në lidhje...
Nga Adriatik Doçi Koalicioni Meta-Berisha çeli sot fushatën elektorale për zgjedhjet vendore që do të mbahen më 14 maji. Për...
Megi Pojani një blogere, moderatore, madje dhe aktore, është një ndër vajzat më të komentuara e më të pëlqyera në...
Kandidati për Bashkinë e Tiranës, Roland Bejko është duke zhvilluar një takim me demokratët e dëgës nr.7. Ai gjatë fjalës...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved