Mendja ia thotë dhe qëllimi ia do, të bëjë katrahurë publike e të djeg shtetin për të marrë pushtetin, por...
Është krijuar përshtypja se pallatet e bëra gjatë kohës së Enver Hoxhës, siç shumë kush i njeh, janë më të...
Në një intervistë për Dritare Tv, i ftuar në studio ishte ish- deputeti Azgan Haklaj, i cili ndër të tjera...
Këto janë gjithçka përmendet në raport me Shqipërinë dhe zyrtarët shqiptarë. Më tej, sqarohet se më 27 prill 2018, McGonigal...
Drejtuesi i emisionit “Armiku i Popullit" në Vizion Plus, Rezart Prifti, i cili ka qenë pjesë e PD, ka shpërthyer...
Rama mund të vihet në diskutim për shumëçka, sigurisht dhe për cilësinë qeverisëse, pos korrupsionit apo moralit politik, por as...
Ish-deputeti i Partisë Demokratike, Azgan Haklaj, deklaroi në Euronews se Sali Berisha po përpiqet që ta shfrytëzojë skandalin McGonigal për...
Sali Berisha ka komentuar mbëmjen e djeshme deklaratën e tij në Kuvend se disponon video erotike të ish-zyrtarit të FBI-së...
Kryetari i Partisë Demokratike Sali Berisha, gjatë diskutimit si i ftuar në emisionin “Top Story”, deklaroi se është përgjuar gjatë...
Deputetja demokrate Ina Zhupa, përmes një propozimi të dorëzuar sot në Kuvend, kërkon ashpërsim të dënimit ndaj personave që kërcënojnë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved