Blendi Fevziu është një nga moderatorët më të njohur e më të vjetër në Shqipëri. Prej më shumë se 27...
Në emisionin “Shqip” në Dritare Tv, i ftuar në bisedë me Dritan Hilën ishte i ftuar Fatos Klosi. Biseda në...
Ylli Pango i ftuar në emisionin “Arnautistan” të Mustafa Nanos, tha se në Shqipëri drejtojnë tipat për gjynaf dhe të...
Rudina Hajdari ka kujtuar një prej episodeve të fjalimeve të babait të saj, Azem Hajdarit, i cili ishte lideri i...
“Po! Edi Rama është autori i goditjes me grusht të Berishën në protestën e 6 dhjetorit! Ku bën vaki që...
Shqiptarët dhe arbëreshët vijojnë të kenë lidhje të forta gjenetike, ndonëse kanë kaluar pesë shekuj kur kjo popullsi u vendos...
Njerëzit afër Berishës kanë filluar ta gjejnë një gjë të mirë në atë që ndodhi me 6 dhjetor kur ish-Kryeministri...
Nga Kreshnik Spahiu Atë mbrëmje dhjetori unë isha atje. Së bashku me Azem Hajdarin dhe Arben Ristanin ishim si përfaqsues...
Dy ditë pas dhunës së ushtruar në protestën e 6 dhjetorit, Sali Berisha është shfaqur në zyrën e tij në...
Deputeti i PD-së, Gazment Bardhi akuzoi sot Flamur Nokën se shoqërohet me trafikantë droge që kanë mbushur Britaninë me lëndë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved