Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi e konsideron zgjidhjen më të mirë dërgimin e çështjes së detit me Greqinë...
Babis Anagnostopoulos , menjëherë pas dënimit për vrasjen e gruas së tij Caroline Crouchs, vendosi t’ia transferonte të gjithë pasurinë...
Analisti i njohur, Frrok Çupi komentoi dje shpalljen “Non Grata” të ish-kryeministrit Sali Berisha nga Britania e Madhe. Teksa dje...
Për shpalljen e Berishës non-grata nga Britania e Madhe ka reaguar së fundmi edhe ish-deputeti Genc Pollo, i cili shpreh...
Një nga personat që i trembet radhës së zinxhirit non grata është dhe Ylli i byzylykëve dhe i Klement Balilit...
“Një vend magjepsës”. Ky është përshkrimi për vizitën në muzeun e Bunk’Art 1 të zëvendës Ndihmës Sekretares së Shtetit për...
Kryeministri Rama ka bërë dje një reagim lidhur me konfirmimit të shpalljes Non Grata ndaj Sali Berishës nga Britanisë së...
Ambasada e Britanisë së Madhe në Tiranë ka reaguar pasi Sali Berisha njoftoi se ishte lajmëruar nga qeveria britanike se...
Ka reaguar më në fund dhe Flamur Noka, të cilit iu desh pak kohë më e gjatë se të tjerët,...
Në një intervistë për RTK, Meta deklaroi se nuk do të hyjë në këtë çështje përsa kohë është President i...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved