Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi ka komentuar lajmin e publikuar pak ditë më parë nga gazeta austriake, “Kronen...
Sali Berisha duket se është gëzuar para kohe dhe se pushtimi i Partisë Demorkatike pa folur ende drejtësia, pritet t’i...
Policia dështoi përballë huliganëve një natë më parë në Tiranë, jo se nuk është profesionale por se u përdor politikisht...
Klevis Balliu ka komentuar projektin e Unazës së Madhe të cilën e cilësoi si një nga dramat më të mëdha...
Superfansi i Kombëtares Shqiptare Ballist Morina i cili mbahet mend për dronin në mes të Beogradit është arrestuar paraditen e...
Në përfundim të forumit për trafikimin e qenieve njerëzore ku u takua me ambasadoren amerikane Yuri Kim, Ilir Meta u...
Në një vizitë në SHBA të Ilir Metës dhe bashkëshortes së tij, kur atyre nuk u ishte bërë akoma e...
Nga Ola Xama Edhe njehere: Biznesi i vogel do te tatohet duke i mbajtur tatim pronarit qe e realizon si...
Multimilioneri George Soros, që Saliu e paraqet para saliarve si armikun e tij, ka deklaruar së fundmi se pushtimi i...
Monika Kryemadhi mendon se Edi Ramës nuk i duhet presidenti për pushtet apo për të uzurpuar të gjitha pushtetet, por...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved