Fotot e disa civilëve të vrarë, mes tyre dy fëmijë, në Irpin, në përpjekje për t’iu larguar bombardimeve, bënë sot...
Ish-kryetari i Aleancës Kuq e Zi, Kreshnik Spahiu ka publikuar foton 24 orë pas rritjes së çmimit të naftës në...
Avokati Ylli Manjani është revoltuar me vëmendjen e madhe që po i kushtohet në Shqipëri pushtimit të Ukrainës, teksa ngre...
Kryeministri Edi Rama, ka replikuar me ndjekësit në rrjetë sociale, pasi këto të fundit i janë drejtuar lidhur me rritjen...
Gazetari Artan Hoxha ka rrëfyer sot një ndër përplasjet më të mëdha të tij me ish-kryeministrin Sali Berisha. “Në atë...
Bujar Kapexhiu ka marrë pjesë në një takim të Sali Berishës në Dibër, ku ka bërë thirrje të votohet kandidati...
Nga Peter Pomerantsev “Unë jam autori ose një nga autorët e sistemi të Rusisë së Re”, thotë ai për prezantim....
Partia Demorkatike ka vijuar edhe dje me akuza në adresë të presidentit Ilir Meta, ish-kryeministrit Sali Berisha dhe ish-deputetit Tom...
Afrimi zgjedhjeve të pjesshme lokale të 6 Marsit ka alarmuar grupin e ish-kryeministrit Sali Berisha. Prej ditësh demokratët e rreshtuar...
Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky u prit me ovacione nga diplomatët teksa iu drejtua Parlamentit Evropian me mesazhe të forta duke...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved