Sadri Kortoçi, një prej organizatorëve të “foltores” në ShBA, ka ardhur nga Amerika për t’i dhënë mbështetje ish-kryeministrit Sali Berisha...
Trajneri më i suksesshëm i kombëtares shqiptare, Gianni de Biasi, ka komentuar sot në emisionin ‘Breaking’ përplasjet e fundit në...
Një mini revolucion proteste ka nisur në rrjet kundër deklaratave diskriminuese të Erion Velisë kundër konviktorëve që ai i ka...
Presidenti i Republikës Ilir Meta, në një konferencë për mediat përsëriti qëndrimin e mbajtur më herët sa i përket sulmeve...
Pak ditë para ardhjes në Prishtinë, ku do të qëndrojë për 3 ditë radhazi, Gabriel Escobar, duke folur ekskluzivisht për...
Ilir Meta në një konferencë për mediat këtë të premte u shpreh se do të marrë pjesë në garë në...
Deputeti i PS, Erion Braçe ka kritikuar sërish qeverinë në lidhje me fiskalizmit në vend, ndërsa ka bërë thirrje që...
Fiskalizmi në sektorin e hidrokarbureve nuk po zbatohet edhe pse procesi ka nisur prej më shumë se një viti. Denoncimin...
Dritan Shakohoxha, komentatori sportiv që është kandidat për kreun e FSHF-së 4 vite më parë ka qenë një nga mbështetësit...
Ministrja e Financave, Delina Ibrahimaj iu përgjigj interesit të gazetarëve lidhur me kontrollin Tatimor në bizneset e Agron Dukës, në...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved