14 shtatori shënoi sot fillimin e procesit mësimor por edhe largimin nga ministria e Arsimit të Besa Shahinit. Në rrëfimin...
Ministri i Brendshëm Sandër Lleshaj ka reaguar për lajmet që po qarkullojnë prej ditësh në disa media, se ministri ka...
Ilir Meta ka sulmuar sërish qeverinë, ku këtë herë në fokus të kritikave të tij ndaj qeverisë ka qenë ligji...
Ish deputetja Grida Duma ka reaguar fill pasi qeveria publikoi fakte se si është ndihmuar në mënyrë financiare familja Cakoni,...
Zv. Kryeministri Erion Braçe, ka deklaruar se lojërat elektronike të fatit dhe bastet sportive nuk do të hapen. "Lojrat elektronike...
Opozita sa vjen e po shton retorikën e dhunës, në prag të fushatës zgjedhore. Kjo, me gjasë për shkak të...
Është zëri më i qartë, më i plotë, më i besueshëm dhe më me ndikim brenda rradhëve të demokratëve, për...
Teksa zërat për ndryshime në qeveri po shtohen nga dita në ditë, marrëdhëniet mes ministrave dhe deputetëve janë ftohur ndjeshëm....
Kreu i Grupit Parlamentar të PS-së, Taulant Balla shprehet se opozita vazhdon të jetë kundër vendimit historik dhe pa kthim...
Ambasadorja amerikane ka zhvilluar një vizitë dy-ditore në Shkodër. Mbrëmjen e parë të qëndrimit në kryeqendrën e veriut, Yuri Kim...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved