Duke folur për Euroneës Albania, avokati, Spartak Ngjela u shpreh se në korrik priten rezultate konkrete nga reforma në drejtësi....
Gjatë diskutimeve për Reformën Zgjedhore u zhvillua një debat mes ish-deputetit të PD-së, Oerd Bylykbashi dhe gazetarit Mentor Kikia ku...
Shqipëria vlerësohet nga “Freedom House” si vendi më demokratik në rajon në indeksin global të lirive, por për opozitën dhe...
Monika Kryemadhi thotë se kryeministri Edi Rama është “i rrëzuar politikisht”, për shkak të situatës së rëndë ku ndodhet qeveria...
Kryeministri Edi Rama ka zhvilluar një mbledhje online me përfaqësues të komuniteteve fetare në vend lidhur me situatën e krijuar...
Me një model të tipit "bëj si them unë por mos bëni si bëj unë", kryeministri Edi Rama komentoi shëtitjet...
Kryeministri i vendit, Edi Rama, ishte i ftuar në një lidhje direkte nga gazetari Enkel Demi në emisionin e mëngjesit....
Çështja për mandatin e kreut të Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, njëherësh anëtar i Gjykatës së Lartë, Ardian Dvorani, ka...
Prej disa ditësh opozita po kërkon të dijë me ngulm se kush është drejtuesi i Komitetit të Ekspertëve që drejton...
Në shumë dalje publike Meta e ka sulmuar misionin Euralius. Ai që e ka faktuar se kërkesa e KLGJ ka...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved