Ish-ministri i Shëndetësisë, Ilir Beqaj i qëndron idesë për ulje rrogash e pensionesh. I ftuar në emisionin “Kjo Javë” në...
Monika Kryemadhi, ka zhvilluar sot një takim me biznesin fason, me të cilin ka ndarë shqetësimet e krijuara nga koronavirusi....
vokati, Spartak Ngjela, e cilëson një zhvillim shumë pozitiv arritjen e marrëveshjes me Athinën zyrtare për punëtorët sezonalë. Për Ora...
Petrit Vasali nuk harron të bëjë lehjen e radhës falë rrjeteve sociale ku çdo gjë është falas. Sot me anë...
Për arkeologun Neritan Ceka, Rama është kryeministri më fatkeq, pas tërmetit edhe korona i duhej. I ftuar nga Artur Zheji...
Sipas ish-ministrit Ilir Beqja, unë paskam qenë idiot, që kur isha ministër nuk pata pranuar t’i marr 1 milion euro...
Kreu i PD, Lulzim Basha ka shpalosur planin e tij për menaxhimin e situatës së koronavirusit, nëse do të ishte...
Pak ditë më parë në emisionin “Opinion”, mjeku Kita Sallabanda tha se në Spanjë po përballeshin me një fenomen të...
Përmes një postimi në Facebook pak orë më parë kryeministri i vendit, Edi Rama ka dhënë një njoftim të rëndësishëm...
Mark Marku ka shpërthyer në akuza të forta ndaj qeverisë lidhur me numrin e të infektuarve nga koronavirusi në Shqipëri....
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved