Ndërkohë që situata politike në Shqipëri është e tensionuar, ka ardhur një reagim nga Ambasada e ShBA në Shqipëri. Sipas...
Në Shqipëri presidenti Ilir Meta ka thirrur në takime të veçanta ditën e enjte, kryeministrin Edi Rama dhe kryetarin e...
Lulzim Basha thotë se më 30 Qershor opozita do të zhvitojë betejën e saj më të madhe për të penguar...
Kryetari i PD-së, Lulzim Basha gjatë një konference të jashtëzakonshme, tha se përgjimet e ‘Bild’ nxorën zbuluar kryeministrin Edi Rama...
Idajet Beqiri, kryetar i Partisë Uniteti Kombëtar, është një ndër personat më të diskutuar të momentit pasi u kthye në...
Pas karikaturistit Bujar Kapexhiu i cili tha se do të shkojë më 30 Qershor në qendrat e votimit për t’i...
Lulzim Basha ka sulmuar dy televizionet kryesore TV Klan dhe Top Channel. Ai shprehet se mediat e censurojnë dhe nuk...
Ministrja për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali replikon me presidentin Ilir Meta i cili sot doli në një deklaratë për...
Ilir Meta vijon të jetë i qetë, por i dorëzuar. Ka durim të plotë, por i dorëzuar për 30 qershorin....
Vendimi i Kolegjit Zgjedhor është anatemuar nga opozita, e madje edhe nga Presidenti Ilir Meta i cili e cilësoi nul...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved