Gjatë fjalës së tij para mbështetësve tek “Rruga e Salës” Berisha iu drejtua kryetares së Gjykatës Kushtetuese se, më e...
Në propozimet e më të apasionuarve të Rithemelimit u shqyrtuan edhe emrat e Lorenc Vangjelit dhe Andi Bushatit: A bëjmë...
Pika e zezë Pas një vere depresive, Belo dhe Shehaj gjetën sërish një arsye për t’u bërë bashkë: Për kauzën...
Albana Vokshi, ka bërë një denoncim. Ajo tha se është goditur nga gardistët ditën e djeshme në protestën e zhvilluar...
Pavarësisht përplasjeve, duket se mes deputetëve të Rithemelimit dhe mazhorancës ka edhe momente paqeje. I pari që është futur në...
Gazment Bardhi tha sot se SHBA-ja nuk ka aleancë me asnjë individ dhe me asnjë forcë politike në Shqipëri. Teksa...
Në përiudhën tremujore të analizuar (nga 1 nëntori deri më sot) nëse përjashtohet kryeministri Edi Rama, 17 ministra nga 18...
Protestuesit të cilët morën pjesë në tubimin e thirrur nga opozita i janë drejtuar banesës së ish-kryeministrit Sali Berisha. Ajo...
Deputetët e Rithemelimit që janë përjashtuar nga seanca plenare janë përplasur me Gardën e Republikës pasi kjo e fundit nuk...
Sali Berisha dhe partia e tij, thirri një protestë këtë të hënë para Kuvendit, për të protestuar për fatin e...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved