Gazetari Artan Hoxha ka hedhur dyshime të forta se sulmin me grusht ndaj Sali Berishës në protestën që ngriti vet...
Në emisionin “Historia ime” në Tv Klan është trajtuar një temë për të cilën ndoshta gjithmonë do të flitet, janë...
Ibsen Elezi tha se janë të rinjtë ata që duhet të bëhen figura të Partisë Demokratike. Sipas tij PD-ja nuk...
Megjithëse në disa vende si SHBA, Kanada apo edhe vende të Bashkimit Europian, Tik Toku po shihet si kërcënim për...
Deputeti i Partisë Demokratike, Dashnor Sula ka debatuar me Akil Krajën, këshilltarin e Sali Berishës, në lidhje me situatën e...
Zgjedhjet e prillit 2021 do të shënonin disfatën më të thellë për LSI. Partia që ishte kthyer në faktor prej...
Gazetari Martin Leka tha në emisionin “Arnautistan” se periudha më e bukur në gazetari ka qenë përvoja te “Koha Jonë”....
Nikoll Lesi dhe Çim Peka janë përplasur me njëri-tjetrin. Shkak është bërë një shkrim i gazetës së Lesit, që bënte...
Gjatë mocionit për debat lidhur me çështjen ‘McGonigal’, në Kuvend, kryeministri Edi Rama paralajmëroi se shumë shpejt do të ketë...
Shtrenjtimi i çmimeve të apartamenteve në Tiranë ka rritur kërkesën e të pasurve për prona jashtë Shqipërisë. Agjencitë e pasurive...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved