Sali Berisha dukej i tronditur pas vendimit të Apelit. Ai doli dhe deklaroi pas vendimit të gjykatës për vulën e...
Edhe sikur Gjykata e Apelit t’ia japë vulën e partisë, Sali Berisha nuk mund të riciklohet, sepse nuk është më...
Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Julian Deda se protestat e Berishës do të vazhdojnë për të “vënë me shpatulla...
Ashtu si zog dreqit mbeta në shtëpi mes dilemash. Salianji si tribun nga mejdani më nxirrte gjuhën në ekran. Sillej...
Sali Berisha më në fund, ka pasur rastin të përballet me kryeministrin Edi Rama në Kuvend. Por gjatë fjalimit të...
Deputetja e Partisë së Lirisë Monika Kryemadhi, tha se kryeministri Edi Rama ka korruptuar jo vetëm institucionet shqiptare që i...
Duke marrë shkas nga ngjarja e rëndë e ndodhur ditën e djeshme ku shtetasi Dan Hutra vrau tre gra si...
Hyrja e aktores Eva Alikaj në Big Brother ka shkaktuar shumë debate. Së fundmi, aktorja e njohur u vu në...
Aktori i njohur, Astrit Çerma ka sulmuar kolegen e tij Rajmonda Bulku, pasi kjo e fundit u shfaq në spotin...
Juristi Kreshnik Spahiu komentoi situatën politike në vend. Gjatë një interviste për gazetën “SOT”, zoti Spahiu thotë se Ilir Meta...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved