Fatos Lubonjës duhet t’i njihet merita e opozitarizmit më intelektual në Shqipërinë e pas ’90-ës, prej së cilit është dhe...
I dërguari i Shteteve të Bashkuara për Ballkanin Perëndimor, Gabriel Escobar ka folur për herë të parë për çështjen McGonigal,...
Sali Berisha është njeriu më i lumtur në botë, nëse dikush i çon në zyrë një të huaj. Aq më...
Për analistin Kreshnik Spahiu, takimi i sotëm i kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti me presidentin serb, Aleksandar Vuçiç ishte hapi...
Në konferencën e përbashkët për shtyp, me kryeministrin e Malit të i Dritan Abazoviç, kryeministri Edi Rama nuk i ka...
Akademiku Pëllumb Xhufi analizon në këtë intervistë për gazetën DITA situatën aktuale politike. Profesori thotë se sot PD është kthyer...
Në një postim të tij në Facebook në përpjekje për të përkujtuar masakrën ndaj 22 intelektualëve nga regjimi komunist më...
Nga Adelheid Feilcke/DW Korrespondetja austriake në Tiranë, Franziska Tschinderle u nderua me çmimin e Shoqatës së Europës Juglindore për Raportimin...
Këngëtari Sabian Medini, babai i modeles Kejsi Medini, e cila është konkurrente në "Big Brother VIP", ka publikuar disa mesazhe...
Dy sportistet Klodiana Shala dhe Luiza Gega janë përplasur në distancë me njëra-tjetrën për shkak të një historie dashurie. Klodiana...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved