Ministrja për Rininë, Bora Muzhaqi i është përgjigjur kryetarit të Partisë së Lirisë, Ilir Meta, pas akuzave të këtij të...
Prokuroria e Elbasanit tha se mënyra se si reaguan dy shtetasit rusë dhe ai ukrainas ndaj ushtarëve shqiptarë dhe më...
Kam ndjekur me shumë vëmendje deklaratat e ish presidentit Like Metaj dhe kisha zgjedhur të mos prononcohem, por meqënese më...
Ne certifikate figuron si Metaj, por, ne dekrete ka firmosur fët e fët si Meta. Pretendon ne menyre te perseritur...
Sali Berisha, njeriu i fundit që duhet të flasë në këtë vend, i cili është nën akuzë nga SHBA dhe...
Spiuni Meta Metaj ka publikuar një video në rrjetin e tij ‘Instagram’, duke kërcyer me të rinjtë në Jalë. Meta...
Ilir Meta ka folur mbrëmjen e sotme në lidhje me hetimet që SPAK po kryen, ku ka propozuar që përveç...
Monika Kryemadhi ka publikuar në rrjetet sociale, certifikatën personale të bashkëshortit të saj dhe kryetarit të Partisë së Lirisë, Ilir...
Nga Ylli Pata Nuk ka lajm më të madh se ai që ka ndodhur sot. Nuk ka pasur asnjëherë në...
Ilir Meta deklaroi se nuk është vendosur në dijeni dhe nuk është thirrur asnjëherë nga SPAK lidhur me hetimet që...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved