Kancelarja Angela Merkel deklaroi një ditë më parë se, nuk mund të premtonte që këtë vit negociatat për Shqipërinë do...
Ish-deputetja Grida Duma ka debatuar ashpër me analistin Frrok Çupi gjatë bisedës në Open. Frrok Çupi: Jam themeluesi i asaj...
Deputetja Senida Mesi,ka qenë një nga pjesëmarrëset e dialogut virtual me kancelaren gjermane Angela Merkel dhe kreun e Komisionit Europian,...
Avokati Saimir Vishaj deklaroi se përsa kohë gjyqtarë e prokurorë të shkarkuar nga sistemi i drejtësisë mësojnë studentët, nuk mund...
Ish-kreu i Shërbimit Informativ Shtetëror, Fatos Klosi dhe zv/ministri i Mbrojtjes, Petro Koçi kanë reaguar dje ashpër sa u takon...
Tashmë është zyrtare, Dibra dhe Gjirokastra do të kenë nga një deputet më pak, të cilët do t’i shtohen qarkut...
Ish kryetarja e Parlamentit e nënkryetare e PD, aktualisht drejtuese e “Lëvizjes për Ndryshim” Jozefina Topalli ishte e ftuar në...
Kreu i shtetit rikthehet serish ne idete e tij “sovraniste” dhe kunder perfaqesuesve te partnereve tane nderkombetare ne Shqiperi! Presidenti...
Opozita me në krye Lulzim Bashën dhe Sali Berishën, këto 7 vite e ca, kanë akuzuar në vazhdimësi Edi Ramën,...
Presidenti Ilir Meta deklaroi në nje emision televiziv jo pa ekzaltim se ai e kishte paralajmëruar se nuk do ketë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved