Komiteti Teknik i Ekspertëve, zhvilloi dje një konferencë për shtyp nga ku u fol për situatën e pandemisë së Covid...
Rindizet lufta për Gjykatën Kushtetuese. Një vit më parë në të njëjtën periudhë kohore pati përplasje të forta mes KED,...
Ilir Meta, komentoi vendimin e policisë për gjobën e vendosur në ditëlindjen e aktorit të njohur Bes Kallaku, për thyerje...
Duke folur për situatën aktuale me krizën e shkaktuar nga koronavirusi në vend, Presidenti i Republikës është shprehur se detyra...
Sot, u regjistrua në gjykatë forca “Lëvizja për Ndryshim”, e cila drejtohet nga Jozefina Topalli. Teksa ka folur për situatën...
Një hulumtim i gjerë sugjeron që njerëzit ka më shumë të ngjarë të transmetojnë koronavirusin brenda pesë ditëve të para...
Ditën e sotme Lulzim Basha kishte thirrur në mbrojtje kreun e komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri. E fryu shumë këtë...
Më në fund ka një datë të parashikuar për fundin e pandemisë COVID-19. Në muajin maj të vitit të ardhshëm...
Përfaqësuesi i Lartë i Bashkimit Evropian për Punët e Jashtme, Josep Borrell është shprehur se para disa muajsh ka pasur...
Ecuria e reformës në drejtësi, ngritja e Strukturës së Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit dhe Byrosë Kombëtare të...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved