Për presidencën gjermane të BE nuk është një javë e mirë. Të hënën bllokoi Polonia dhe Hungaria buxhetin e BE....
Kreu i Partisë Demokratike Lulzim Basha deklaroi se Shqipërisë i duhet një qeveri që nuk rri në Instragram, por në...
“Lulzim Basha, është njeriu që ka mbledhur më shumë prova kundër Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës”. Kjo ka qenë deklarata e...
Ministrja e Shtetit për Marrëdhëniet me Parlamentin, Elisa Spiropali ka reaguar pas akuzave të ish kryeministrit Sali Berisha për situatën...
Në vitin 2012, qeveria Berisha kishte miratuar ndërtimin e një Landfilli të posaçëm për Durrësin, në zonën e Manzës. Vlera...
Kreu i Shoqatës së Avokatëve Penalistë, Saimir Vishaj ka rrëzuar Strukturën e Posaçme Kundër Krimit të Organizuar dhe Korrupsionit sa...
Debati për Gjykatën Kushtetuese pritet të rindizet në ditët në vijim. Prej më shumë se një viti kemi një luftë...
Zv.kryeministri Erion Braçe thotë se qeveria s’ka asnjë plan për të lejuar sërish bastet sportive. Braçe gjithashtu ka deklaraur se...
Lulzim Basha ka reaguar menjëherë pas videos që kryeministri Rama i publikoi në Instagram. Sipas kryedemokratit, Rama është i pandjeshëm...
Kryeministri Edi Rama ka një video të shkurtër nga emisioni “Zonë e lirë”, shkëputur nga disa vite më parë. Në...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved