Ish-ministri i byzylykëve avokati pa kolibe Ylli Manjani bënë avokatin e poshtërsisë së ish kryebashkiakut të Himarës Fred Beleri, i...
Nikoll Lesi ka ironizuar Blendi Fevziun në gazetën e tij, pas postimit të një foto nga ky i fundit. "Analisti...
U bënë disa muaj që politikanë dhe media të caktuara në Greqi, kërkojnë nga Shqipëria që të lirojë nga burgu...
Juristi dhe aktivistit i njohur, Romeo Kara shprehet i bindur se ish-kryeministri Sali Berisha është nën terror nga prangat e...
Pak javë më parë, dy opozitarët Edmond Spaho dhe Petrit Vasili tentuan të peshkojnë opinionin publik me pretendimin se kishin...
Në disa media u rilakua këto ditë emri i Shkëlzen Berishës, të birit të një prej figurave më me peshë...
“Ç'është ky deputet grek që vjen këtu, takon një shitblerës votash në Himarë, një farë Beleri, Beleri, a thua se...
Tani më duhet të bëj edhe një autokritikë tjetër të thelluar për kolegët gazetarë, mbështetës të Berishës dhe opozitarë të...
“Përçarës i shqiptarëve në rajon”. Ky është epiteti që ka marrë kryeministri Albin Kurti pas vizitës së djeshme në Maqedoninë...
uristi Romeo Kara ka komentuar zhvillimet e fundit në politikën shqiptare. Në një prononcim për gazetën "SOT", avokati ka paralajmëruar...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved