Lulzim Basha ka nisur sot një vizitë zyrtare në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, duke përgënjeshtruar për pak orë Sali...
Aq shumë e paska shqetësuar Erion Veliajn një statusi im me dhjetë fjalë ku denoncoj mënyrën se si ka kapur...
Kryetari i ish partisë Lëvizja e Spiunve të Irrituar sot Partia e Lirisë Ilir Meta Metaj ka shpërndarë një video...
Sali Berisha ka akuzuar ambasadorin britanik në Tiranë për atë që ai e quajti një akt korruptiv, lidhur me shpalljen...
Pas debatit një ditë më parë me kryeministrin Edi Rama nga asambleja e KiE, vjen reagimi nga deputetja greke, Nina...
Mbulimi që i bëri media një aktiviteti të kryebashkiakut të Tiranës, Erion Veliaj dy ditë më parë ka shkaktuar debate...
Prej 24 orësh koalicioni Berisha-Meta është hedhur në sulme dhe sharje, edhe pse të paktën duhet të heshtnin, sa kohë...
Kryeministri Edi Rama reagoi pasi disa përfaqësues të KiE refuzuan që të merrnin pjesë në darkën e organizuar nga Shqipëria...
Nga Roland Bejko Bashkimi për hir të atij dhe për hir të këtij, e p…. me rrigon, i jep atij...
Në fjalimin e tij në Këshillin e Europës, Kryeministri Edi Rama ka kërkuar nga organizmat ndërkombëtare që Kosovën ta shqiptojnë...
© Copyright 2013 Ekskluzive.al - All Rights Reserved